Επιλέξτε τη γλώσσα σας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Kοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας 2024

Kοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας 2024

Το Λαογραφικό Μουσείο "Χαγιάτι Λαδιά", σας προσκαλεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, στις 11:00 π.μ. στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, στην έδρα του.

Κοπή βασιλόπιτας στο Λαογραφικό μουσείο "Χαγιάτι Λαδιά ".

     Αφού ο πατέρας Αλέξανδρος διάβασε τις ευχές για κάθε καλό, ο πρόεδρος του Μουσείου Χρήστος Τσιφούτης καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους με ευχές για μια χρονιά με υγεία και πολλές δραστηριότητες στο "ΧΑΓΙΑΤΙ ΛΑΔΙΑ". Στη συνέχεια η αντιπρόεδρος Λαδιά Βασιλική είπε για μια πλούσια πολιτιστική χρονιά που πέρασε, με αναφορά σε όλες τις δράσεις του μουσείου και με την ευχή το 2024 να είναι και πάλι μια πλούσια πολιτιστική χρονιά.

     Στη συνέχεια ευχαρίστησε τα ζαχαροπλαστεία "ΝΙΚΟΣ" (Νίκος Αλεξούδας) για την προσφορά της βασιλόπιτας, τον φωτογράφο Σπύρο Μαρκογιάννη για την στήριξη και προσφορά του στις δράσεις του μουσείου, την ιστορικό - μουσειολόγο Γιώτα Βασιλειάδου ,που συνεχίζει αν και από μακριά να στηρίζει, και όλους τους παρευρισκόμενους φίλους του μουσείου. Ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία , προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : Ο πρόεδρος της κοινότητας Νίκος Μπακάλης, οι αντιδήμαρχοι Παπαδόπουλος Ιορδάνης και Χαρισιάδης Δημήτρης, ο πρόεδρος του συλλόγου φιλόμουσων Δασκαλούδης Παναγιώτης, ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Πρώτης Κόντας Απόστολος .

     Το φλουρί κέρδισε η Θωμαή Πανταζή, της ευχόμαστε καλή και τυχερή χρονιά.

Ευχαριστούμε όλους θερμά και τα κορίτσια Χαρά, Καλούδα, Λένα, Στέλλα, Αντωνία, Ράνια για την βοήθειά τους.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Search