ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2023

Αξιολόγηση Χρήστη: 3 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023, στις 11:00πμ, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

         Η κοπή της πίτας για το 2023 στο Λαογραφικό Μουσείο, "Χαγιάτι Λαδιά" αποτέλεσε μία ακόμα ευκαιρία για να μαζευτούν τα μέλη και οι φίλοι του μουσείου στον χώρο του.

     Συζητήσεις γύρω από τη λαογραφία αλλά και τη φωτογραφία με αφορμή την περιοδική έκθεση "Σαντορίνη, το νησί της καμένης γης" του Σπύρου Μαρκογιάννη, ζέσταναν την ατμόσφαιρα, θέτοντας τις βάσεις για μια νέα πλούσια πολιτιστική χρονιά.

     Ευχαριστούμε τον πάτερ Αλέξανδρο, τον πρόεδρο της τοπικής  Κοινότητας Πρώτης Νικόλαο Μπακάλη, τους αντιδήμαρχος, Ιορδάνη Παπαδόπουλο και Δ. Βίτσιο, τους δημοτικούς συμβούλους Γεώργιο Γάλλο, Μπαχάρη Μπαχαρόπουλο, τον πρώην δήμαρχο Κώστα Μελίτο με την οικογένειά του, την πρόεδρο του συλλόγου γυναικών Λουκία Λαδιά, τον πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Απόστολο Κόντα, τον πρόεδρο του συλλόγου Φιλομούσων Παναγιώτη Δασκαλούδη, τον δάσκαλο μουσικής Θεόδωρο Κωστούδα, τις δασκάλες χορού Θωμαή Πανταζή και Χριστίνα Τσάτσου, την πρόεδρο του λαογραφικού μουσείου Αγγίστας Κωσταντίνα Πολίτου, τον Γιάννη Ζαλίδα από την Tsai Academy και όλους όσοι μας τιμήσατε με την παρουσία σας και για την οικονομική σας στήριξη.

     Πολλές ευχαριστίες στις φίλες Αντιγόνη, Χαρά, Αντωνία και Βάσω για την ουσιαστική βοήθεια τους. Το φλουρί έτυχε η Ελένη Παναγιωτίδου.

Ευχόμαστε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και αγάπη στα σπιτικά σας.