Επιλέξτε τη γλώσσα σας

ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Φωτογραφικό οδοιπορικό, στην Πράγα.

Φωτογραφικό οδοιπορικό, στην Πράγα.

     Το Λαογραφικό Μουσείο Χαγιάτι Λαδιά σε ένα νέο φωτογραφικό οδοιπορικό, με τον φωτογράφος Σπύρο Μαρκογιάννη, θα μας ταξιδέψει στην Πράγα,

μέσα από τις φωτογραφίες του, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 6 μ.μ.

    Σας περιμένουμε εντός του μουσείου για ένα ταξίδι στην " Χρυσή πόλη " όπως αποκαλείται, στην όμορφη Πράγα. Θα πιούμε τσάι βουνού από το Παγγαίο, συνοδευόμενο με Χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

 

 Π Ρ Α Γ Α      Μια πόλη κτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα ολόκληρη ένα μνημείο που ανήκει στην παγκόσμια κληρονομιά της Unesco, με την γέφυρα του Καρόλου, με τον αρχαιότερο γοτθικό ναό στην κεντρική Ευρώπη, καθώς και το Πανεπιστήμιο του Καρόλου, με τα κάστρα της, το αστρονομικό ρολόι, με τα 100 καμπαναριά,το κτίριο που χορεύει, πολλές μπυραρίες, όμορφα πλακόστρωτα και τόσα άλλα. Μια πόλη παραμυθένια, με ιστορία, τέχνη, μουσική και αρχιτεκτονική.

     125χλμ. από την Πράγα, άλλη πόλη ή Κάρλοβυ Βάρυ (τσέχικα Karlovy Vary), η οποία ιδρύθηκε το 1370 απο τον Τσέχο Βασιλιά Κάρολο Δ' με 80 ιαματικές πηγές μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο και με εντυπωσιακά κτίρια.

     Όλα αυτό το ταξίδι μέσα από δικές του φωτογραφίες και βίντεο που δημιούργησε ο αγαπητός Σπύρος Μαρκογιάννης και με τις ανάλογες πληροφορίες.

Ευχαριστούμε θερμά αγαπητέ Σπύρο Μαρκογιάννη. Ευχαριστούμε και όλους εσάς που που ήσασταν μαζί μας και κάναμε αυτό το υπέροχο ταξίδι παρέα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Search